skip to content

Nieuws

Mali-avond 29 mei: final call ...

Posted by Loopjongen (loopjongen) on 21 May 2009
Nieuws >>

Beste vrienden, familieleden en bekenden,

Zet maar in de agenda: op 29 mei naar De Blokhut aan de Adolf van Cortenbachstraat in Eindhoven. Voor een gezellig avondje buurten, drinken en snacken. Plus: unieke informatie over Mali.
Geen tijd? Grijp dan je kans om te sponsoren (als je dat nog niet deed). Ga naar www.trailwalker.nl, klik op teams, teamsponsoring, kies '4 loopjongens' en maak een aardig bedrag naar keuze over. Je houdt er geen eeuwige roem aan over, maar wel een goed gevoel!

NB: LAAT SVP SNEL EVEN WETEN OF JE WEL/NIET KOMT. KUNNEN WE DAAR REKENING MEE HOUDEN!
Kijk in bijgevoegde Welkom in De Blokhut op 29 mei.pdf voor uitgebreidere info over het programma!


Op 29 mei sluiten wij onze inzamelactie voor  beter onderwijs in Mali af.
Vanaf dat moment concentreren we ons op de 100 km die we op  20/21 juni proberen af te leggen. We is de '4loopjongens': Loek Goossens, Gerald Lucassen, Jack Tinnemans en Rob Willemsen. De 100 km is de Oxfam Trailwalker: 100 km over de Veluwe, begin en einde in Ede. We hebben ons ingeschreven als het team '4loopjongens'.

Het mooie aan die tocht is, dat een team pas mag starten als het minstens 3000 euro sponsorgeld verzamelt voor beter onderwijs in Mali. We hebben inmiddels iets meer dan 5000 euro bij elkaar, en zouden graag naar de 6000 gaan. Daarmee kunnen we 40 kinderen 6 jaar lang basisonderwijs aanbieden.
Een mooi doel, vinden wij.

De afgelopen maanden hebben we regelmatig mooie tochten gemaakt door het Brabantse en het Limburgse (enkele beelden in bijgaande uitnodiging).
Begonnen met 15 km rondjes hebben we afgelopen zaterdag gelopen van Roermond naar Valkenburg, in totaal 60 km. We zijn er nog niet, maar we komen er wel.
Zeker omdat we op 20/21 juni gesteund worden door een fantastisch support-team: Anita Klaver,  Denise Strous en Feije Oosterhof. Zij voeden ons straks tijdens de tocht, spreken ons moed in, blazen vermoeide spieren nieuw leven in.

Afijn, denk er niet te lang over na, kom gewoon op 29 mei, of maak daarvoor je sponsorbedrag over. En laat in ieder geval wat horen.

Hartelijke groet,
rob, gerald, jack, loek

PS: je kunt onze voorbereidingen volgen op www.4loopjongens.nl
PS2: een aantal van jullie heeft ons al gesteund ... waarvoor nogmaals hartelijk dank! ook jullie zijn natuurlijk welkom (en voor jullie lopen we extra hard natuurlijk! ;-))

rob, jack, gerald, loek

 

Terug

Powered by Website Baker