skip to content

Nieuws

WE DID IT!!

We hebben het gedaan!!

In prima wandelomstandigheden hebben we de 100km volbracht, in een tijd die ca. 1 uur onder onze verwachte tijd lag, n; 26 uur een 55 minuten. Een uitgebreider verslag volgt snel ..

Lees verder
Routeboek bekend/beschikbaar

Het routeboek voor onze Trailwalker-inspanning op 20/21 juni is beschikbaar. Dus als je wilt weten waar je ons kunt 'bewonderen', kijk er dan snel doorheen.

Lees verder
Mali-avond 29 mei: final call ...

Hierbij willen we al onze familie, vriend(inn)en, bekenden, collega's en andere relaties uitnodigen voor een gezellig culinair & cultureel avondje waarin Mali centraal staat. Het is onze laatste inspanning om het sponsorbedrag nog wat op te krikken ...

Lees verder
Mail-avond op vrijdag 29 mei

Het lijkt steeds vastere vormen te krijgen, onze Mali-avond op vrijdag 29 mei. We hebben toestemming voor het gebruik de ruimte, gunstige prijzen voor natjes en droogjes, en zijn nu druk bezig het programma op te tuigen. U hoort snel van ons.

Lees verder
Supportteam uitgebreid

We zijn erg blij dat we ons fantastische supportteam hebben kunnen uitbreiden met een fysiotherapeute in spé, te weten Denise Strous.

Lees verder
5000€-grens gepasseerd & Mali-avond

We zijn dank zij alle gulle sponsoren de 5000€ grens gepasseerd!

Lees verder
Interview met Rob Willemsen in de Punt

Punt, de onafhankelijke nieuwskrant van Avans Hogeschool, plaatst een interview met Rob Willemsen over zijn deelname aan de Oxfam Trailwalker.

Lees verder
WE MOGEN LOPEN, MAAR WE GAAN DOOR!

We hebben ons 1e doel bereikt: 3000€ is binnen, maar onze zoektocht gaat verder!

Lees verder
Nog 1/3 te gaan ...

Vandaag opnieuw een psychologische barrière genomen, of zelfs 2 ... eerst de 2000-grens en toen de 2/3e grens!

Lees verder
We zijn over de helft!! :-))

Vandaag de psychologische 1e helft afgerond: 1500€ voorbij!
We - de 4loopjongens & hun supportteam - zijn erg blij dat we zo snel zo veel (geldelijke) steun van jullie mogen ontvangen.

Lees verder
Oxfam-Novib campagne begonnen...

De laatste paar dagen al enkele keren een nieuwe reclame van Oxfam-Novib op tv gezien over onderwijsverbetering in Mali.

Lees verder
Sponsorbedrag boven 1000 euro :-))

Vandaag de psychologische 1000€-grens gepasseerd!!
We - de 4loopjongens & hun supportteam - zijn erg blij dat we zo snel zo veel (geldelijke) steun mogen ontvangen.

Lees verder
Sponsorbedrag boven 500 euro :-))

Vandaag, of eigenlijk gisteren al, is het feitelijk opgehaalde bedrag boven de 500€ gekomen. Waauw ... dat begint er op te lijken.

Lees verder
Nieuwe site de lucht in

Omdat we naast de officiële Trailwalker-site jullie graag nog wat uitgebreider op de hoogte houden en jullie ook graag in de gelegenheid stellen mee te denken en te praten (zie het Gastenboek) hebben we ook snel ff onze eigen site in de lucht gebracht. Denk mee en vergeet niet om ons te steunen (lees sponsoren ;-))

Lees verder

Powered by Website Baker